pátek 1. března 2019

Letní Lipno

... na kole ...
Tentokrát vám ukážu pár fotek z Lipna v létě. 
Se známými jsme si vyjeli na kola a udělali krátký okruh
z Nové Pece, kolem Schwarzemberského plavebního kanálu, 
přívozem pak do Horní Plané a odtud zpět do Nové Pece.
Jedna zastávka na oběd, druhá pak na občerstvení a cestou k autům začalo lejt, 
takže jsme dorazili promočení až na kost, ale výlet to byl báječný.
Psalo se léto 2016.

  









  



Každé roční období má svoje, 
já mám ráda všechny, ale trošku víc jaro a léto. :o)
A jak to máte Vy? 
Které období je to nej...

Mějte krásný víkend. 
Dáša F.

17 komentářů:

  1. Dáši, já už se těším na teplo a moc. Mám ráda nejvíc jaro a léto. Krásné fotky. Měj pěkný víkend.

    OdpovědětVymazat
  2. Ách,ta zelená a modrá....Dáši, to je zase krásy. Já hlasuji pro jaro...kdy jsou barvy nejzářivější a vůně nejintenzivnější...
    Ale ať jsou vlastně všechny dny fajn;-).

    OdpovědětVymazat
  3. Pěkné fotky - je z nich cítit opravdu léto.
    Já mám asi nejradějí časný podzim -resp. babí léto a pozdní jaro. Nemusím velká vedra, tak mi vyhovují tahle obdoví. A asi nejvíc to babí léto - je krásně barevné (a ve vzduchu už nelítá pyl, který mi jaro vždycky trochu kazí)

    OdpovědětVymazat
  4. Všetky ročné obdobia mám pre niečo rada ... Jeseň pre farby, zimu pre tú domácu pohodu, ale zo všetkého mám najradšej jar a leto ... rovnako ako ty ... slnko, teplo, dlhé dni ... a to množstvo ovocia a čerstvej zeleniny ... júúúj. aby to už bolo ... Dáška, krásne fotky a ešte krajšie spomienky uchované vo fotkách ... Dáši, maj krásny začiatok marca ... L.

    OdpovědětVymazat
  5. Těším se na Jaro. krásné fotky milovaného Lipna, které pro mě znamená dětství, pionýrské tábory a rybaření s taťkou. Děkuji.

    OdpovědětVymazat
  6. Jsem teplomilný člověk, co se týče oblíbenosti ročních období, hlavně když můžu být co nejvíc venku, takže u mne je to jasné, teplé jaro, léto a teplý podzim. V poslední době však úplně ze všeho nejvíc miluji déšť... Lipno je krásné, mám tento kout republiky ráda, ráda tady jezdím na kolové dovolené.

    OdpovědětVymazat
  7. Jé já se tak těším na kolo! Krásné tvé fotky mi evokují ty úžasné pocity, když jezdíme. Asi nejméně v oblibě mám zimu, ale zase mám hodně času na tvoření, takže to mám docela vyvážené. Nyní se těším na ty jarní vůně.
    Dášo měj se hezky.
    Ála

    OdpovědětVymazat
  8. Teda, Daso, takhle nas tad namlsat:-). Krasne fotky z nadherneho mista. Hezky vikend. M.

    OdpovědětVymazat
  9. Nádherné fotky. :) Na Lipně jsem ještě nebyla, ale všichni si to tak chválí.

    OdpovědětVymazat
  10. Sluníčko, teplo, vůně, barvy .... tak to je přece jasné! Jaro a léto. Na Lipně jsem nikdy nebyla vlastně na Šumavě nikde.

    OdpovědětVymazat
  11. Dášo, mám to jako ty. Raději jaro a léto 😊 Ty tvoje fotky jsou super, ta zelená na nich je jako malovaná! Už se mooooc těším, až to tu bude 😊
    Měj prima dny, Petra

    OdpovědětVymazat
  12. Presne tak, tiež mám najradšej jar a leto... Krásne fotky z výletu ♥ Alexandra

    OdpovědětVymazat
  13. Dáši, krásné fotky, počasí je krásné v každém ročním období.Božka.

    OdpovědětVymazat
  14. Dášo!!! Léto prostě miluji a tvé fotky je zvýšily mé těšení! Ale čím jsem starší, tím se snažím hledat na každém období to hezké!
    Fotky jsou jako vždy nádherné!
    Měj hezký večer, Helena

    OdpovědětVymazat
  15. Dášo, to jsou nádherné fotky. Lipno neznám, doufám, že to brzy napravím. Já jsem vyloženě letní typ. I jaro mám ráda, když se podaří, i když tam mě i děti hodně trápí pyly. Ale teplo, sluníčko, to je přesně to, co k životu potřebuju. Myslím, že jsem měla být medvěd, ale Pán Bůh si to na poslední chvíli rozmyslel, protože zimu bych nejraději celou prospala.

    OdpovědětVymazat
  16. Dášo,nádherné fotky.Na Lipně jsem jednou byla a líbilo se mi tam.Už se těším až vyrazím na kolo,na to je jaro fajn.Pozorovat u toho přírodu,jak se probouzí.A potom mám ráda podzim,jeho barvy.Milovala jsem nejvíce léto,ale to horké loňské mi dalo dost zabrat.Hezké dny

    OdpovědětVymazat
  17. Zdravím vás. Moc krásné fotky. I já mám nejraději teplejší části roku. Konečně jsem se dočkala sluníčka, tak jsem v sedmém nebi. Přeji vám krásné a pohodové dny, navzdory té dřině, co teď máte. Peťula

    OdpovědětVymazat