čtvrtek 12. října 2017

Poslední štěňátko

... dnes odjelo ...
do nového domova.
Nyní je Charmínka na cestě až do Ostravy. 
Přejeme jí milující páníčky a šťastný domov.
Opět jsem to obrečela, ale vím, že si ji nechat nemůžeme.
A tak dneškem uzavírám mojí štěněcí mateřskou, 
kterou jsem si báječně užila
a musím se vrhnout do nové etapy života. Hlavně pracovního. :o)

U páníčků v posteli. .o)


Na zahradě.






Momentky fotit neumím, ale tato se fakt povedla.


Už běžím. ...


Bude odměna?


Já chci první.




Jak vysoko je až ta dobrota?


To padající listí mne skoro schovalo. :o)


 Že jsem Tvoje zlato?


Poslední spací s maminou.



Tak a od teďka jsme zase jenom my (dospěláci) a Terri.

Přeji všem krásné podzimní dny 
a děkuji za spoustu nádherných komentářů 
ke všem předešlým příspěvkům.

Dáša F.


PS: Cherri i Klárinka se mají báječně a jsou to prý pěkné ďáblice.
Ale páníčkové by je už nedali. .o)

40 komentářů:

  1. Smutne a krasne zaroven. At i Terri svoji novou situaci brzy prijme. KLidny vecer. M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marcelko, moc děkuji. Netušila jsem, že to nedám a tečou mi krokodýlí slzy. Už víc jak půl hodiny a nemůžu zastavit. Vím, že to tak musí být, ale nečekala jsem, že to bude tak těžké. Hlavně u té poslední. Tak nevím, jestli bude klidný večer. :-)
      Pa D.

      Vymazat
  2. Já tvou psí mateřskou prožívala s tebou a vždy se těšila na nové fotky. Tolik krásných vzpomínek budeš při jejich prohlížení mít. Musím se ti přiznat, že jsem velice dlouho vnitřně vedla sama se sebou boj zda ti napíšu o jedno štěňátko :o), tolik se mi líbila všechna. Přeji jim krásný psí život v nových domovech...
    Ála

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Alenko, moc děkuji. Dnes jsem úplně na měkko, malá jede až do Ostravy, to je skoro 400 km a mně je strašně smutno. Věřím, že i u Vás by se měla skvěle, protože je to takovej mazel. To ani Terri tak nebyla. No, teď bych potřebovala panáka, nebo se ubrečím.
      Přeji k vám krásný večer. D.

      Vymazat
  3. Dáši, já skoro brečím ... Prožívala jsem to s tebou den za dnem. No, to ti teda fakt nepomůže, takový komentář... Ale všechny holčičky mi tady budou chybět. Přeji do další etapy šťastné vykročení. Hezký večer.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti, už jsem viděla fotky Charmínky v novém domově a bude se mí dobře. Dnes už spinkala v novém pelíšku. (Ale opět jsem to obrečela.)
      Přeji krásný víkend. D.

      Vymazat
  4. Krásné fotky. Tyhle se ti zvlášť povedly. Tak ať se štnátka mají u nových páníčků tak dobře jako u tebe. A tobě přeju, ať si brzo zvykneš na klid bez psích mrňat jen s Teri

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stáni, moc děkuji za všechna slova. Dnes celý den peru a dávám to doma do kupy. Všechno má svoje, etapa štěňátek nám skončila, byla nádherná a teď se dostáváme zase do klidu. Příští týden jedeme na Šumavu trochu se odreagovat.
      Přeji krásné dny. D.

      Vymazat
  5. A pohádky je konec...Možná trochu ubrečený, ale vlastně šťastný. Všechno je tak, jak má být. A teď už víš, jaké to je, mít doma několik týdnů takovou neposednou smečku:-). Závěrečné fotky jsou moc krásné Dášo, podzimní zátiší holkám moc sluší.
    Krásné podzimní dny
    Henrieta

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Henrietko, vše je opravdu tak jak má být. My jsme se poňuňali o něco déle, ale dva pejsky mít nemůžeme. Takže vím, že to muselo přijít, jenom jsem netušila, že ten poslední odchod bude takto těžký. Ale mám fotky z nového domova a bude se mít krásně. Jsou to vysokoškolští studenti a bude to jejich společné mimi. :o)
      Přeji příjemný víkend. D.

      Vymazat
  6. Věřím, že se jí tady v Ostravě bude dařit dobře. Určitě dostala skvělé páničky. Krásné fotky a ta momentka!! :-) Dáši, měj se hezky, D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dani, moc děkuji. Také tomu věřím, tak snad nebude páníčky moc zlobit, ale zatím jsou z ní nadšení. :o)
      Přeji fajn víkend. D.

      Vymazat
  7. Dáši, najednou je prázdno, viď. Nikdo nezlobí, nekouše. Holčičky jsi určitě dala do dobrých rukou a budeš o nich určitě vědět. Posílám, pohlazení Terrince. Mějte se hezky Iva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ivo, přesně. Najednou je klid. A mne dojímá vše spojené s maličkou. Snad za pár dní mi bude líp, ale teď je mi moc smutno.
      Přeji krásné dny. D.

      Vymazat
  8. Krásné fotky. Tak ať mají psí miminka krásný a spokojený život. A tobě přeji nalezení vysněné práce:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evi, moc děkuji za krásná přání. Teď se musím upnout na tu práci, teda hlavně ji najít. :o)
      Hezký víkend. D.

      Vymazat
  9. Charmínka je fotogenická :o) Mám radost, že i ona našla své páníčky, určitě se u nich bude mít skvěle. K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Katko, děkuji. Zamilovali se do ní na první pohled na fotkách. Pak si pro ni přijeli skoro 400 km k nám a obratem zase domů. Věřím, že dostane mnoho lásky, bude to jejich společný tvoreček.
      Hezký pátek. D.

      Vymazat
  10. Krásné fotky.Přeji příjemné podzimní dny...

    OdpovědětVymazat
  11. Dáši tak si svoji slzičku při pohledu na tvé nádherné fotky utírám a Charmínce přeji nádherný život ve svém novém domově.A tobě přeji...pravou, ať vše dopadne tak jak si přeješ. Krásné dny.Z❤

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdeni, moc, moc děkuji. Doma se pomalu vše dostává do starých kolejí, nikdo tu nelítá, nic neokusuje, nedělá loužičky ani hovínka, nikdo nám neokusuje noc, uši, vlasy a palce na nohou.... No, je tu smutno. Ale teď se musím soustředit na tu práci, nejlépe co nejrychleji už nastoupit. :-)
      Krásnou neděli přeji. D.

      Vymazat
  12. To bylo od začátku jasné, že loučení s psími holčičkami budě těžké a že se slzičkám neubráníš. Důležité je, že víš, že se dostaly do dobrých rukou.
    Všechny fotky, které jsi nám tady od jejich narození dala, jsou nádherné.
    Tak a teď to bude zase trochu o Tobě, takže Ti přeji ať vše dopadne k Tvé spokojenosti.
    Hezké dny!
    Hanka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hani, já jsem věřila, že to nebude tak těžké. Věděli jsme to od začátku, ale nakonec mne to dostalo, stále na mrňata myslím. Občas zavolám, a nebo i oni mne, novým páníčkům, co je nového. I pár fotek už jsem viděla, takže věřím, že se holčičky mají dobře.
      Hezké dny přeji. D.

      Vymazat
  13. Dášo, bude se mi po štěňátkách moc stýskat. Ať se mají v nových domovech dobře!
    Měj se krásně. Pa.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dý, mně také, je tu nějak prázdno najednou.
      Krásné dny. D.

      Vymazat
  14. Dáši, jsem hrozně ráda, že jsme to mohli sdílet s tebou! Byla to nádhera, slzy mi tečou proudem...
    Dnes to je přesně rok, co jsme si přivezli Aaronka...
    Fotky jsou dokonalé!
    Moc a moc ti přeji úspěšnou a šťastnou novou životní kapitolu!
    Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Helenko, moc za všechno děkuji. Věřím, že Vám Aaronek dělal samou radost a jeho chovatelům bylo také smutno. Ale tak to v životě chodí a já si moc přeji, aby se holčičky měly moc dobře a byly s novými páníčky šťastné. Ale co si tak s nimi voláme, tak zatím se štěňatům daří a jsou prý moc šikovná.
      Přeji pohodovou neděli a všechny vás zdravím. D.

      Vymazat
  15. Nádherné fotky a nebuď smutná, budeš je mít ve svém srdci a může tě hřát, že se dostali všichni k milujícím lidem, to je ohromná deviza.
    Držím palce v pracovním zápolení.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Simi, máš pravdu. O to je to trošku lehčí, že vím, jak se mají a jak v nových rodinách dovádí. :o) Nyní je můj cíl - nová práce. A to také nebude asi lehké.
      Přeji fajn dny. D.

      Vymazat
  16. Dáši, ty fotky jsou úžasné. Až jsem taky dojatá, moc ráda jsem se kochala těmi plyšovými čumáčky byť jen na fotkách. Hlavně, že mají hodné páníčky a čeká je skvělý psí život. Měj se krásně, Dáši :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Šárko, děkuji. Bylo to krásné období a strašně rychle uteklo. Teď už si tu radost užívají noví majitelé. A já už jen vzpomínám. A je na co!
      Přeji moc krásné dny. D.

      Vymazat
  17. Dáši, šla jsem taky celou tvojí pejskovou mateřskou a tleskám...Kéž by všechny psí maminky měly takovou podporu,jako jsi jí dala ty.Skončila jedna etapa,aby mohla přijít jiná,vám i v nových štěněcích domovech.
    Užijte si odpočinkovou Šumavu a naber pak nový směr vysněná práce ;).H.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hani, děkuji. Jsem ráda, že Tě štěňátka bavila. Věřím, že v nových domovech nastala všem etapa plná radosti, štěstí, lásky a trochu i starostí a že to noví páníčci zvládnou. Na mne je teď najít skvělou práci a už se snažím. :o)
      Přeji krásné dny. D.

      Vymazat
  18. Dášo, konečně jsem objevila tvůj blog a je to nádhera. Hned jsem shlédla všechny příspěvky s úžasnými štěňátky. Božínku, ta jsou tak nádherná.. Určitě bych je šíleně obulela, ale takový je život. Přeji jim v nových rodinách skvělé páníčky..a Tobě moc krásné klidné dny. Inka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Inko, moc děkuji za milá slova a za nahlédnutí. Já k Tobě chodím často a když jsem měla víc času, tak jsem i komentovala. Ale obdivuji Tě, jak zvládáš práci, domácnost, chatu a ještě skoro denně blog. To já jsem občas ve skluzu. :o)
      Přeji krásné podzimní dny. D.

      Vymazat
  19. Vůbec se nedivím, že jsi odchod posledního miminka obrečela. Také bych to bez slz nezvládla. I když to prostě jinak nejde, to mi je jasné. I slečny potřebují každá svého páníčka, který se jim bude věnovat. Tak to v životě chodí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Alice, je to tak. Holčičky se dostaly do dobrých rukou, noví páníčkové je milují a to je nejvíc. Se všemi jsem ve spojení, tak vím, jak rostou a dovádí. :o)
      Přeji krásné dny. D.

      Vymazat
  20. Dášo, Tvá mateřská "psí" dovolená- byla prostě báječná a Tvé příspěvky jsou toho důkazem...Štěňátka se vyvedla - a Ty máš můj obdiv ♥
    Ať se jim v nových domovech daří a jsou šťastná...trochu tady bulím...měj se moc hezky Jarka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jarko, moc děkuji za slova chvály. S novými páníčky jsme ve spojení a díky tomu vím, že se dnes už psím slečnám daří dobře a jsou milovaná.
      Přeji krásný večer. D.

      Vymazat